Tältet

Njut av att spendera en natt mitt i naturen utan att ge avkall på några bekvämligheter när du bor i ett glamping tält. Vi erbjuder möjligheten att slippa krånglet med att ta med och ställa upp sitt egna tält utan det finns redan finns på plats när du kommer, där du vill att det ska vara vare sig det är i din trädgård eller på en naturskön plats i Umeå kommun. Så att du kan njuta av en skön natts sömn. 
 Tältet är stort, 5 meter brett, bekvämt och av tjock canvasduk vilket gör att det inte bildas kondens, och det är tyst. 

 
Tältets möblemang är:

En säng för två, med varma täcken och sängkläder i hotellstandard, stearinljus och lyktor, och en liten vedeldad kamin för kalla nätter.
En rund jutematta
Kista för förvaring (vi väntar ivrigt på nya bilder) 

Två stolar


Om ni hellre vill ha tältet utan textilier och sängar så grå det fint, då kan ni få plats med ca 10 juniorer som sover på liggunderlag eller varför inte till sommarfestens väderskydd? 


Pris inklusive utkörning inom Umeå kommun, uppbyggnad och nedpackning: 


1950:- utan inredning per dygn
2590:- med inredning per dygn

Veckohyra pris per förfrågan
 

 

Umeå och naturen

Vi här i Umeå har den fantastiska förmånen att ha naturen precis runt hörnet. Brusande älven och höga tallskogar med magiska miljöer för alla, tack vare vår unika allemansrätt. Vi hoppas att ge fler möjlighet att vara i denna unika natur så om ni letar efter tips så se gärna https://visitumea.se/sv/utflykterVälkomna