Experience

Upplevelse


Vi erbjuder guidade turer till fots eller på cykel med en erfaren guide med fokus på fiske, naturvandring eller matlagning. 
Vi pratar gärna med er om vilka behov ni har och ordnar ett paket till just er om ni inte finner det ni söker nedan.

Naturnära vandrings paket
Vandra eller cykla längs med Umeås älv från stad till land. Denna tur tar er genom Umeås äldsta bostadskvarter, den nybyggda Lundabron, åkrar som växer längs med älvens kant, gårdar, höga tallskogar och efter ca 7 km den fantastiska naturen i Arboretum där vi föreslår en paus för att vandra längs ravinerna och hela världens växtlighet. Ni har sedan 3 km till Eco Camp där ni  landar vid en värmande brasa och en svindlande utsikt över den brusande älven och omgiven av naturen. Vi tillagar en måltid till er bestående av lokal smaker tillagade över eld med en avslutande kopp kokkaffe. Ni kan en av dessa till er grupp:

Kantarellklämma. På en bädd av tunnbröd serverar vi smörstekta lokalt plockade trattkantareller, rucola, syrad rödlök, crème fraiché med en hint av pepparrot, rostad lök och såklart en rejäl dos västerbottensost.

Grillmacka  bestående av polarkaka med Västerbottensost och lufttorkad Stöcksjöskinka från Hansens chark, grillad över elden i  klämjärn av gjutjärn. 

Frasvåfflor nygräddade direkt från elden toppade med sylt och grädde. 

Till detta serveras en bärdryck

I detta paket:
- Vandringskarta längs älven med förslag på stopp 
- Måltid  

580:- per person, minst 5 personer


Guide paket
Här tar ni er samma väg som ovan men ni har en auktoriserad guide som tar er längs med älven till fots eller cykel och berättar om områdets natur, kultur och historia uppströms. Hemvägen är det fri fart.  

- Vandring med guidning med erfaren guide, ca 2 timmar
- Måltid

580:- per person, minst 5 personer. Guide tillkommer med 1590:- 

Välkomna med er bokning !
info@ecocamp.se
070 555 01 58


Företags grupper


Var det kanske längesen ni träffades alla samlade och vill göra en personalaktivitet.  Vi kan sätta ihop ett paket som passar just er med aktivitet, mat och guidning med fokus på er som grupp och utomhus.  

Vi tar hand om maten, utrustning och platsen så kan ni fokusera på det som är viktigt för er. 

Om du vill ha hjälp att komma vidare i din planering, skicka gärna ett mail till info@ecocamp.se så hjälper vi dig.